minorov blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ach tie železnice

Keď som sa minule vracal domov z jednej z mojich ciest za prácou, ostal som visieť na bratislavskej hlavnej stanici. Páni železničiari, hanbite sa!

1. Ani vo sne by som sa neodvážil nazvať toalety na stanici toaletami, sú to proste len hajzle, za smrad chce prevádzkovateľ 10 Sk. Myslel som, že prejdú aspoň akou takou rekonštrukciou, keď som sa musel terigať s batožinou hore schodami...

2. Kto chce cestovať večer na východ, radšej nech ide na letisko a snaží sa získať letenku do Košíc. Vlakom to totiž nejde. Kecy o tom, ako sa železnica snaží pritiahnuť naspäť cestujúcich sú len prázdnym mlátením slamy.

3. Čakáreň? Nie, ďakujem. Radšej budem hľadať neexistujúce lavičky, čiže sadnem si na schody.

Aby som len nehanil: pani sprievodkyňa dnes v rýchliku z Košíc do Bratislavy (s príchodom do BA o 14:30) si zaslúži dvojnásobný plat. Usmiata, milá, ochotná pomôcť. Dávam jej 1s *.

cestovanie | stály odkaz

Komentáre

  1. ZSR
    ZSR je jedna spinava skorimpoana a politicka organizacia. Ked chce clovek vybavit nejaky priestor s nejakym zasahom tak je to takmer nemozne!!! Osobne som vybavoval miestnost ktora ma 40 m2 priblizne 1 rok !!!! je toto normalne? A pri tom vsetkom som mal pocit akoby kazdy clen ZSR mal zaujem natom, aby to vsetko skrachovalo... Je to banda :(
    publikované: 01.06.2008 22:35:19 | autor: jim (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014