minorov blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zasa zeleznica...

keby aspon clovek mal moznost volby.... bohuzial, nema
A neprestanem do nich rypat. Vcera som sa vracal zo zahranicia. Prichod na stanicu o 19:00 dava tusit, ze vo stvrtok sa pred polnocou dalej ako za Zilinu nedostanem. Cize: cakanie na "spasenie".

1. WC za 10 SK, nehnevajte sa, je to hanba pytat za ten smrad peniaze.
2. absencia laviciek vo vnutri: spolu so mnou na schodisku sedelo dalsich 20 ludi. ak niekto bude argumentovat, ze vonku je laviciek dost, nech si to skusi - je to o zivot - ozrani, narkomani a ini asociali obsadili vcera cely predstanicny priestor, zo stanice vonku preto vychadza kazdy na vlastne nebezpecenstvo. dokonca aj mne (a to som celkom statny "kus hovadzieho") sa usli pokryky na temu hnusnych bielych
3.absencia slusneho podniku: Antic cafe a IC kaviaren situaciu nespasia, aj ked snaha sa pocita, z mnozstva stankov s rychlym obcerstvenim vo vnutri stanice (vonku nepocitam) boli o 23:00 len dva v prevadzke - pri jednom bola o 23:10 rada ako na banany za totaca.
4.rychlik c615 odchadza sice na cas, ale tichy hlasok z amplionu (len aby ju preboha nikto nezacul) vravi, ze vozne c.2 a 3 budu z technickych pricin zaraedne do vlaku az v trnave. ked som minule s tym rychlikom cestoval, povazoval som to za dobry napad, posilnit operativne rychlik. tentokrat to povazujem za umele vytvaranie meskania a minanie prostriedkov - to uz sa nedali tie vagony zaradit do vlaku v bratislave?
5.klimatizacia vo vozni prvej triedy fungovala. az tak, ze som si pripadal ako v komine -veterno, nemoznost regulacie, nemormalny hluk sa dal riesit na podnet jedneho cestujuceho vypnutim celej klimy - vydrzal som v pohode az domov.

suma sumarum:
mam pocit, ze pani manazeri zeleznic sa vozia v drahych bavorakoch a vobec nie vlakmi. keby tak robili, urcite by zistili, preco ubuda ludi vo vlakoch. poznamky o tom, ze to su dve oddelene spolocnosti su mi ukradnute: ja sa vozim vlakom-zeleznicou, sluzbu vnimam ako celok. Cest praci, sudruhovia zelezinciari

cestovanie | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014