minorov blog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo vlastne vyvíjajú developerské firmy?

Tak ma napadlo, čo to vlastne vyvíjajú developerské firmy. Veď develop znamená vyvíjať. Keď sa pozriete na foto nižšie, zistíte, že vkus, zladenosť s prírodou a iné veci už dávno ustúpili veci jedinej: peniazom. Nebojím sa otvorene povedať svoj názor, a urobte tak aj vy všetci, ktorým ešte záleží na niečom v tejto banánovej republike.

Tento krásny výtvor, pripomínajúci skôr palác diktátora Causesca, stojí, prosím pekne na Donovaloch. Tomu, kto toto schválil, by som zobral občiansky preukaz - nehnevajte sa, len slabomyseľný idiot toto môže dopustiť (ale hlavne, že developer na tom zarobí).



Ďalší skvost vysokohorskej architektúry - petržalský panelák hneď vedľa zjazdovky a nie jeden... Ako vidíte, úplne sa sem hodia, ešte chýba jeden malý detail - zabudli úplne na Aupark.


Nádherne zladená architektúra nenechá nikoho na pochybách, že tu rozhodovalo niečo iné ako zdravý rozum. Sami si odpovedzte, čo to asi bolo...



Tak čo? Krása? Aj vám sa páči predstava sídliska bez ladu a skladu v horách? Verím, že doma toho určite dosť nemáte, preto sa nám to mocné firmy rozhodli trošku osladiť aj na miestach, kde by sme si mohli aspoň trošku oddýchnuť. Bohužiaľ. Videli ste, čo vlastne developerské firmy vyvíjajú = zisk pre seba spôsobom "po nás potopa".

Prajem tým, ktorí toto navrhli, aby raz túžili po pokoji čistej a neporušenej prírody, ale nebolo im to dopriate. Prajem tým, ktorí toto povolili, aby sa ich vlastné deti od nich odvrátili za to zlo, čo spáchali na krajine. A prajem developerom, aby konečne ľudia dostali rozum, nenaleteli pekným rečiam a v močovke namočenými handrami hnali developerov na Saharu. Nech tam radšej počítajú zrnká piesku.

Na záver dva obrázky - Malinô Brdo. Dnes.


Onedlho.


Maslo za toto zničenie padá na hlavu hlavného urbanistu mesta Ružomberok p.Petreka, primátora p.Slašťana a v podstate celého zastupiteľstva. Vaša krásna koncepcia nemá vo svete obdobu.

Obrázky som použil zo stránky proti výstavbe apartmánov na Malinom Brde - malinobrdo.wz.cz

co ma trapi | stály odkaz

Komentáre

  1. katastrofa
    veru je to katastrofa.....a ludia si stale nechavaju kydat hnoj na hlavu...aaaach
    publikované: 22.05.2008 18:27:24 | autor: tomas (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. .
    ta tretia fotka je fakt dobra :))) tolko vkusu pokope, len tak clovek nezazrie a uz vobec nie v takej piripoci . Veru, bude treba za umenim chodit i do mensich miest a do prirody :D
    publikované: 23.05.2008 13:53:30 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014